Referencer og anbefalinger

I foråret fik vi på Ollerup Efterskole besøg af Esben Hansen og alle hans spande og baljer. Det blev en dejlig forårsdag!

Esben var hyret til at undervise eleverne i stomp, give rytmetræning og få et smil frem på læben. Skolens 114 elever

blev delt på to hold, hvorefter Esben gik i gang. Alle elever blev udstyret med instrumenter i form af spande og andre instrumenter, som til daglig er at finde på byggepladsen eller i rengøringsafdelingen. 

Med sikker og kyndig instruktion kunne Esben Hansen instruere og dirigere de mange elever gennem et flot og veltilrettelagt program. Der kom sved på panden, og koordinationen mellem hænder og fødder blev sat på en prøve. Resultatet blev til såvel musik som livsglæde.

 

Det kan kun anbefales at engagere Esben Hansen, hvis rytmik, bevægelse, koordination og et smil på læben er noget man tilstræber.

 

Jesper Vognsgaard

Forstander

(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Conflict.dk har med stor fornøjelse brugt Esben Hansen og hans Rytme-Stomp-Workshop ved flere lejligheder.

Opgaven for Esben har været, at han skulle få gruppen af kursister til at mærke, at de var en gruppe!


Det er imponerende, hvor hurtigt Esben formår at få folk med og at se og mærke, at energien spreder sig til alle - også til deltagerne uden den helt store forudgående rytmeforståelse!


Esben bringer folk sammen med stor intensitet og dygtighed, og hans faglige kunnen og hans personligehed

og væsen gør, at kursisterne hurtigt bliver meget engagerede i aktiviteterne og i processerne.


Vi kan give Esben Hansen de bedste anbefalinger!


Lars Mogensen

conflict.dk

.

Esben Hansen er en fantastisk underviser! Han har en helt særlig evne til at få grupper til at ‘svinge' og opnå fælles puls. Kodeordene er engagement, musikalitet og en formidling, som er klar og tonet med humor!


På højskolen har Esben afholdt sin rytme-/stomp-workshop som teamoplevelse for medarbejdergruppen, og derudover har han afholdt workshops som fællesskabsskabende oplevelser for og med alle højskolens elever.


Esbens store faglighed gør, at han leverer 100% uanset hvilken kontekst han er sat i - og alle uanset forudsætninger vil føle sig trygge i hænderne på ham!


Morten Andersson

Pædagogisk Leder, 2014

Gymnastikhøjskolen i Ollerup

En kanon musikalsk oplevelse!

Det var hvad vi fik, da vi, Trænings og Aktivitetsafdelingen i Faaborg Midtfyn Kommune, hyrede Esben Hansen til en times musikalsk teambuilding.

Esben ledte os med behagelig autoritet og usvigelig sikker musikalitet, igennem en time med rytmisk opvarmning og stomp.

Det gjorde han så godt, at ALLE var begejstrede og fik en oplevelse af at: "det her kan jeg da!"

Som en sagde, da vi sluttede: "jeg er klar til at gå gennem byen og optræde lige nu"


Inger Marie Hansen

Fysioterapeut

Træning, Aktivitet & Rehabilitering

Rytmisk Dag på Antvorskov skole


Vi havde i november Rytmisk Dag med 4 workshops, heraf den ene workshop med Esben Hansen.

Og vi må sande, endnu engang, at Esbens workshop oser af rytmik, der går lige ind hos de unge elever

på 5. årgang. Med sikker hånd fører han eleverne frem til et samlet ensemble, der spiller aldeles fremragende på de spande og baljer Esben selv medbringer. På kun 1 ½ time er et hold på 30 elever klar til at spille en lytte- og seværdig koncert. Vi ser frem til, at vores kommende 5. klasser møder Esben på næste års workshop.

Henrik Trolle, Musiklærer, Antvorskov Skole Slagelse

30 års jubilæum hos FDZ Forenede Danske Zoneterapeuter blev fejret i forbindelse med årets landsmøde. Til festaftenen deltog 80 medlemmer, hvoraf de fleste var kvinder, og de blev overrasket af Esben Hansen med hans "spande- og balje orkester".

Esben tog pigerne med storm! Efter en anelse forbehold, fik vi gang i rytmerne på spande og baljer, og lattermusklerne fik sig også en omgang.

Stor ros til Esben for hans energi og store musikalske entusiasme.


Med venlig hilsen

Hanne Møller

Sekretariatschef

FDZ Forenede Danske Zoneterapeuter

Vi valgte på Bernstorffsminde Efterskole at hyre Esben Hansen til at komme i den første uge i skoleåret, hvilket var super. Eleverne mærkede hurtigt, hvordan et fællesskab kan opstå!

Det var en fantastisk oplevelse se at, hvordan Esben lige fra starten fangede vores elever.

Da vi er en stor skole med 225 elever, havde vi delt dem op i to grupper med hhv. drenge og piger, og det virkede rigtig godt. Begge workshop emmede af energi, grin og fede rytmer.

Esben er en dygtig underviser, der formår at skabe en god stemning og fange elevernes opmærksomhed. På under en time opstod der de mest fantastiske rytmer, der fik eleverne til at føle en samhørighed.


En af vores elever udtalte efterfølgende dette om workshoppen med Esben:

"Stomp i dag var nyt. Det var spændende, og langt fra noget andet de fleste af os har prøvet. Det skabte en fantastisk stemning af fællesskab, da vi endeligt fik det til at køre med forskellige rytmer. Pludseligt kunne vi alle grinende følge med og lære lidt om Stomp. Alt i alt var det mega fedt! - Marie K"


Det er ikke sidste gang, vi hyrer Esben. Han får den varmeste anbefaling fra os på Berns!


Med venlig hilsen

Rikke Iversen

(placeholder)
(placeholder)

Forsiden

Video og fotos

Referencer og anbefalinger

Kontakt

(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Når Brolæggerlaugets stærke mænd fester med deres kvinder, kan det være en udfordring at holde styr på dem!

Det kunne Esben Hansen, da vi besøgte Hotel Christiansminde i Svendborg, hvor Esben med træfsikker og myndig vejledning fik hele selskabet til at tromme i takt. Det er vist aldrig sket før, og det var både sjovt og uforglemmeligt. En dejlig måde at varme op til dans efter en god middag. Den glade dansemusik stod Esben selvfølgelig også for.


Mikael Mortensen,

Konsulent for Brolægningssektionen, Dansk Byggeri